П`ятниця
29.03.2024
13:20
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Філія Мар'янівська початкова школа імені Є.П.Гребінки
Головна » 2013 » Квітень » 17 » Звернення до спонсорів комерційних, благодійних організацій та фізичних осіб
22:00
Звернення до спонсорів комерційних, благодійних організацій та фізичних осіб

Добрий день, шановні спонсори!

Відгукніться небайдужі люди!!!

Мене зовуть Ситнікова Валентина Василівна. Працюю директором Мар’янівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня Гребінківського району Полтавської області. Звернутися до спонсорської допомоги заставили ці скрутні часи, в яких опинилася бюджетна сфера освіти.

В нашій школі навчається 62 учні. В даний час з 1 квітня до 1 червня 2013 року проходить громадське обговорення щодо присвоєння нашій школі імені Євгена Павловича Гребінки, який народився в нашому селі і ми, земляки нашого славетного поета-байкаря, продовжуємо вивчати його життєвий і творчий шлях.

Батьки допомагають школі вижити в цьому світі. Але цієї допомоги занадто мало. Мені б дуже хотілося оновити інтер’єр школи і модернізувати її: сучасні меблі (парти) в класах, сучасний спортивний інвентар для занять на уроках фізкультури, придбати інтерактивний комплекс, тренажерний спортивний майданчик, утеплити приміщення школи заміною теплоізольованими вікнами,  замінити  систему опалення, оновити огорожу школи, закупити оснащення кабінетів хімії, біології, фізики. Сподіваємося, що  світ не без добрих людей.

Звертання до спонсорів

комерційних, благодійних організацій та фізичних осіб

Вам хочеться робити добро, допомагати розвитку освіти в своєму селі, місті, своїй країні? Просимо у Вас підтримки і пропонуємо реальні вклади коштів в реалізацію програми розвитку нашої школи, мати при цьому надію на взаємовигідне співробітництво і побажання подальшого зросту і процвітання Вам і Вашим організаціям.

Ви вносите свої кошти у виховання підростаючого покоління. Кожна гривна, яка направлена на покращення умов навчання і творчості наших дітей, повернеться ще більшою віддачею, вираженою в здоров’ї і творчому потенціалі майбутнього нашої держави.

Якщо у Вас є можливість і бажання допомогти нашій школі – звертайтеся за телефоном (05359)9-34-57 або E-mail: marjanivka@ukr.net

Імена помічників у добрій справі, підтримці нашої школи, будуть вписані на спеціальній сторінці нашого сайту.

Якщо ж Ви побажаєте залишитись анонімним – це Ваше право, ми будемо раді будь-якій допомозі.

Завчасно вдячні всім.

 

Переглядів: 1558 | Додав: admin | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: